Info. Truckskrivare skall ha fast IP adress 192.168.99.2 - 255.255.255.0, ingen GW

1. Börja att packa upp skrivaren och göra den i ordning.

2. Koppla in spänning och nätverk på DHCP

3. Kolla IP adress på skrivaren efter den har startat med att hålla knappen på framsidan i 5 sekunder, (Lampan börjar att blinka), och skriver så ut information på en etikett

4. Bläddra in till skrivaren, och ändra språket till ZPL och lägg på fast IP Adress och spara med lösen "sysadm" eller "system"

5. Efter omstart gör om steg 3 för att kolla att rätt info har sparas på skrivaren.

Kolla gärna Bifogat manual